Nezávislosť centrálnych bánk a EMÚ - Grittersová, Jana
Pokračovanie z č. 10/99. Európska centrálna banka (ECB) a demokratická legitimita. ECB - centrálna banka s najväčšou nezávislosťou. Nezávislosť centrálnych bánk v asociovaných krajinách strednej a východnej Európy.