Zboží na cestě od výrobce k zákazníkovi - Šubrt, Pavel
Rôzne podoby podpory predaja v súčasnosti. Úpravy tovaru predchádzajúce jeho distribúciu - dodatočné úpravy a propagačné balenia výrobkov. Tzv. bundlovanie - balenia viacerých výrobkov za zvýhodnenú cenu. Darčekové balenia výrobkov. Označovanie etiketami.