Immanuel Kant a jeho koncepcia "večného mieru" (K 275. výročiu narodenia) - Čipkár, Ján
Kantova definícia práva. Život a dielo Immanuela Kanta. Kantova teória slobody ako predpokladu mravnosti. Náuka o práve. Kantova koncepcia "večného mieru" a "celosvetovej republiky".