Internet dosud neznámou pevninou - Chaloupek, Jaroslav
Prístup na internet v Českej republike. Využívanie internetu v českých domácnostiach od kúpy počítača, cez návštevu www stránok až po používanie e-mailu. Reklama na sieti. Pozitívne a negatívne faktory reklamných kampaní na stránkach internetu.