Novely bankových zákonov - Hetteš, František
Národná rada Slovenskej republiky v roku 1999 schválila tri významné novely bankových zákonov: 1. Novela zákona NR SR č. 118/1996 Z.z. o ochrane vkladov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (účinnosť od 1.7.1999), 2. novela zákona SNR č. 310/1992 Zb. o stavebnom sporení v znení zákona č. 386/1996 Z.z. (účinnosť od 1.10.1999), 3. novela zákona č. 21/1992 Zb. o bankách v znení neskorších predpisov (účinnosť od 11.10.1999).