Magický rok 2000 na mimoriadnych pamätných minciach - Flaché, Dagmar
Vydanie pamätnej zlatej a striebornej mince k jubilejnému roku 2000 pripravila v rámci emisného plánu na rok 2000 Národná banka Slovenska.