Zákon o správe daní a poplatkov s komentárom k vybraným častiam - Chrenková, Slávka
Úplné znenie zákona Slovenskej národnej rady č. 511/1992 Zb. o správe daní a poplatkov a o zmenách v sústave územných finančných orgánov v znení neskorších zákonov a zákona NR SR č.219/1999 Z.z. s komentárom k vybraným častiam.