Zelená našim integračným snahám - Pinter, Gejza
K prioritám slovenskej ekonomiky patrí vstup do Organizácie pre hospodársku spoluprácu a rozvoj, Európskej únie a Severoatlantickej aliancie. Medzinárodná situácia koncom 20. storočia. Politická situácia na Slovensku od roku 1998. Priority Slovenska.