Hmotný majetok určený na osobitný (progresívny) spôsob odpisovania, ... príloha č. 3 k zákonu č. 366/1999 Z.z.
Hmotný majetok určený na osobitný (progresívny) spôsob odpisovania, klasifikovaný podľa Harmonizovaného systému kombinovanej nomenklatúry colného sadzobníka na účely úľavy na dani.