Zdaňovanie nehnuteľností v roku 2000 - Bubeníková, Irena
Zdaňovanie nehnuteľností upravuje zákon č. 317/1992 Zb. o dani z nehnuteľností v znení neskorších predpisov. Daňovníci dane z nehnuteľností. Oslobodené nehnuteľnosti od dane z pozemkov a dane zo stavieb. Základ dane. Sadzby dane. Povinnosť daňová. Daňové priznanie. Vyrubenie dane. Platenie dane z nehnuteľností. Správa dane.