Novela zákona o účtovníctve - Pastierik, Vladimír
Zákonom č. 336/1999 Z.z. sa novelizuje zákon č. 563/1991 Zb. o účtovníctve s účinnosťou od 1. januára 2000. Upozornenie na niektoré významné zmeny a doplnenia zákona o účtovníctve. Účtovné jednotky a predmet účtovníctva. Preukaznosť účtovníctva. Účtovné doklady. Účtovná závierka. Audit účtovnej závierky a výročnej správy. Oceňovanie pohľadávok. Účtovanie v cudzej mene. Daňová kontrola.