Význam rozvoja zahraničného obchodu Slovinska pri zapájaní sa do EÚ a možnosti spolupráce so Slovenskom - Drofenik, Jožef
Ekonomická a medzinárodná obchodná politika Slovinska. Využitie pozitívnych vplyvov medzinárodného obchodu pre vlastný rozvoj a začlenenie sa do EÚ. Možnosti spolupráce so Slovenskom.