Kto a koľko daní môže odpustiť? - Burák, Emil
Novovymedzené kompetencie par. 102 a 103 zákona o správe daní a poplatkov, pojednávajúcich o možnostiach oslobodiť daňové subjekty od dane alebo povoliť úľavy zo zvýšenia dane, penále a pokút. Právomoci Ministerstva financií SR v zmysle novely. Aké sumy môže odpustiť Ústredné daňové riaditeľstvo SR. Oprávnenia Daňového úradu.