Cudzie zdroje financovania: tiché spoločenstvo a finančný lízing - Jánoš, Daniel
Využitie cudzích zdrojov financovania investícií. Cudzie zdroje môžu byť: bankový úver, tiché spoločenstvo, finančný lízing. Výhody financovania formou tichého spoločníka. Lízing ako najvýhodnejšia forma financovania pri nedostatku vlastného kapitálu. Výhody a nevýhody lízingu.