Manažerské účetnictví - Král, Bohumil
Používateľská štruktúra účtovných informácií. Pojem manažérske účtovníctvo (Management Accounting, príp. Managerial Accountancy). Vzájomný vzťah finančného, daňového a manažérskeho účtovníctva. Vzťah manažérskeho účtovníctva a controllingu. Dualizmus v ponímaní finančného a manažérskeho účtovníctva. Príklady.