Vývoj českého pojišťovnictví a pojistného trhu v roce 1998
Prehľad o vývoji poisťovníctva a poistného trhu v Českej republike podľa výročnej správy Českej asociácie poisťovní. Liberalizácia trhu v segmente poistenia zodpovednosti za prevádzku vozidla. Ďalšie zákony týkajúce sa poisťovníctva. Tabuľky štatistických údajov o poisťovniach a poisťovníctve v ČR za roky 1996-1998. Poisťovníctvo vo vzťahu k národnému hospodárstvu. Výsledky vybraných druhov poistení v roku 1998.