Tvorba informačního systému pro provoz skladového hospodářství - Engelsmann, Jan
Myšlienka vytvorenia univerzálneho aplikačného softwaru riešiaceho všetky všeobecné funkcie potrebné na riadenie skladov. Fázy životného cyklu tvorby informačného systému spĺňajúceho tieto požiadavky: špecifikácia požiadaviek, analýza, návrh informačného systému, realizácia, uvedenie do prevádzky a poskytovanie služieb v rámci rutinnej prevádzky.