Novácke chemické závody: situácia sa stabilizuje - Hrúz, Juraj
Akcionári Nováckych chemických závodov (NCHZ), a.s. Nováky. Vybrané hospodárske ukazovatele NCHZ. Záujem o privatizáciu NCHZ. Nevyjasnenosť vlastníckych vzťahov spôsobila v minulom roku znižovanie úverovej angažovanosti bánk v NCHZ. Stabilizácia hospodárenia spoločnosti umožňuje naštartovanie investícií pre reštrukturalizáciu výroby.