Forfaiting - účinný nástroj financovania pohľadávok - Jánoš, Daniel
Stručná charakteristika forfaitingu. Predmet a základné zásady fungovania forfaitingu. Priebeh a členenie forfaitingových operácií. Náklady na forfaiting. Výhody a nevýhody forfaitingu. Porovnanie faktoringu a forfaitingu.