Česká zkušenost s "bublinami" a finančními krizemi - Tošovský, Josef
Každá nová finančná kríza má nové rysy. V českej skúsenosti boli významným rysom bubliny na kapitálovom trhu a trhu s nehnuteľnosťami. Popis tohto javu a vymedzenie úlohy bublín v českej ekonomike v priebehu transformácie a finančnej krízy.