Povinnosti zamestnávateľa pri skončení pracovného pomeru - Kováčiková, Eva
Závažné povinnosti zo strany zamestnávateľa voči zamestnancovi pri skončení pracovného pomeru podľa Zákonníka práce. Ide o mzdové, resp. finančné nároky zamestnanca, ktoré je zamestnávateľ povinný uhradiť v najbližšom výplatnom termíne. Povinnosť vydať zamestnancovi potvrdenie o zamestnaní, prípadne pracovný posudok.