Francouzské spořitelny se připravují na 21. století - Žižka, Jan
Významné miesto majú sporiteľne vo Francúzsku. Nový zákon o reforme sporiteľní schválený 17.6.1999. Transformácia sporiteľní na družstevné banky. Vznik nového centrálneho vedenia sporiteľní.