Logistická koncepce prostředek restrukturalizace podniků - Jurová, Marie
Komponenty a trendy reštrukturalizácie podnikov. Riadenie logistického reťazca. Orientácia na proces. Zložky podnikových procesov a ich typy. Logistické procesy v produkčných systémoch. Informačný systém ako prostriedok riadenia logistických procesov. Medzinárodný projekt inteligentného výrobného systému.