Nový zákon o daniach z príjmov platný od 1. januára 2000 - Kocián, Ľudovít
Dokončenie z Trendu č. 4/2000. Zmeny, ktoré priniesol nový zákon o daniach z príjmov platný od 1. januára 2000. Právnické osoby.