Osemdesiat rokov od vzniku prvej československej meny - Grúň, Ľubomír
Predpoklady a východiská vzniku prvej československej meny. Menová politika Československej republiky. Konštituovanie československej meny a stručná charakteristika ďalšieho vývoja.