Vyhliadky rastu eurozóny sa na rok 2000 výrazne zlepšili
Očakávané zníženie rozdielu medzi hospodárskym vývojom v Európe a USA. Optimistické vyhliadky hospodárskeho rastu eurozóny. Ekonomické ukazovatele vybraných krajín eurozóny v roku 1999. Vývoj eura.