[Ekonómia vzdelávania a tvorba ľudských zdrojov] - Gonda, Vladimír
Recenzia publikácie Čaplánová, Anetta: Ekonómia vzdelávania a tvorba ľudských zdrojov. Bratislava, Iura Edition 1999. 132 s. Publikácia je venovaná problematike tvorby ľudských zdrojov a analýze rozhodujúcich determinánt kvalitatívnych aspektov (ponuky) ľudských zdrojov - systémom vzdelávania a zdravotnej starostlivosti.