Tradiční program v novém kabátě - Lukáš, Zdeněk
Pomoc Európskej únie krajinám usilujúcim sa o vstup prostredníctvom finančných prostriedkov z troch programov: SAPARD, ISPA a PHARE. Základné ciele programu PHARE, hlavné priority. Hlavné oblasti využitia finančných prostriedkov z programu PHARE v roku 1999.