K stratégii rozvoja cestovného ruchu na Slovensku - Gúčik, Marián
Zhodnotenie stavu rozvoja cestovného ruchu ako východiska formulovania jeho stratégie. Vplyv vonkajšieho prostredia na cestovný ruch. Úlohy štátnej správy a samosprávy v cestovnom ruchu. Podniky a zväzy (asociácie) cestovného ruchu. Regióny a strediská cestovného ruchu. Priority ďalšieho rozvoja cestovného ruchu.