Existuje visegrádsky zákazník? - Drtina, Tomáš
Výsledky výskumu zameraného na nákupné zvyklosti a preferencie obyvateľov strednej európy. Odlišnosti správania spotrebiteľov v Česku, Maďarsku, Poľsku a na Slovensku. Postavenie supermarketov, malých samoobslúh a spotrebných družstiev na jednotlivých trhoch. Prieskum znalosti zahraničných sietí. Miera spokojnosti spotrebiteľov s cenovou ponukou a sortimentom predajní. Prispôsobovanie sa obyvateľov krajín visegrádskej štvorky západnému štýlu nakupovania.