Stabilizácia obuvníckeho a kožiarskeho priemyslu - Kavecký, František
Minulosť obuvníckeho a kožiarskeho priemyslu na Slovensku. Súčasné problémy slovenských výrobcov obuvi. Vývoj tržieb a zamestnanosti v obuvníckom a kožiarskom priemysle od roku 1995. Ochrana trhu prostredníctvom kvóty na čínsku obuv. Ťažkosti obuvníkov s certifikáciou. Pokračujúca postupná stabilizácia trhu s obuvou.