Považské strojárne naďalej upadajú - Beer, Gabriel
Boj o ovládnutie Považských strojární (POS), a.s. Považská Bystrica dvomi akcionárskymi skupinami. Snaha získať kontrolu nad najlukratívnejšou časťou podniku - a.s. Považské strojárne - Letecké motory (PSLM) Považská Bystrica. Zvolanie 9 valných zhromaždení v rámci jedného roka. Závery zásadného valného zhromaždenia. Neefektívne riešenie sporov súdnou cestou.