Kouzlo sortimentu
Umenie zvoliť správny pomer lacnejšieho a značkového tovaru v plnosortimentných obchodných reťazcoch. Ako správne predať základné potraviny a pečivo, mäso a údeniny, mlieko a mliečne výrobky, kávu, čaj, ovocie a zeleninu, konzervy, mrazené potraviny, cukrovinky, nealko, pivo, víno, sekty a liehoviny.