Reforma verejnej správy v Nemecku - Banner, Gerhard
Politické úrovne v Spolkovej republike Nemecka. Usporiadanie komunálnej úrovne v Nemecku. Reforma v rokoch 1965-1975. Súčasná komunálna štruktúra v Porýní-Falcku.