Úloha kapitálového trhu pri reštrukturalizácii ekonomiky - Chovancová, Božena
Vzťah kapitálového trhu a reálnej ekonomiky. Porovnanie niektorých ukazovateľov krajín V4 (SR, ČR, Poľsko, Maďarsko): základné makroekonomické ukazovatele, ukazovatele obratov a trhovej kapitalizácie, prísun zahraničného kapitálu.