Osobitosti prognózovania finančného vývoja slovenských podnikov - Zalai, Karol
Analýza akciových spoločností z odborov - výroba, služby, obchod. Zaradenie podnikov do skupiny prosperujúcich a neprosperujúcich a prognózovanie ich ďalšieho vývoja. Zdroj informácií o podnikoch - účtovné závierky za tri roky. Diskriminačná (rozlišovacia) analýza.