Medzinárodný menový fond úlohy, finančné zdroje a devízové úvery - Jankovská, Anežka
Vznik a úlohy Medzinárodného menového fondu (International Monetary Fund). Práva a povinnosti členských štátov. Členské kvóty a ich význam. Finančné operácie a transakcie Medzinárodného menového fondu. Pokračovanie v č. 2/2000.