Japonská cesta celoživotného vzdelávania - Reguli, Zdenko
Japonský prístup k celoživotnému vzdelávaniu. Základné informácie o Japonsku. Reformy v japonskom vzdelávaní od 19. storočia po dnes. Vzdelávanie dospelých v Japonsku: jeho právna podpora, cieľové skupiny, vzdelávacie inštitúcie. Obsah celoživotného vzdelávania. Formálna, nonformálna a informálna výchova a vzdelávanie v Japonsku.