Čiarové kódy v priemysle - Lukáč, Igor
Zavádzanie štandardného označovania výrobkov a materiálov. Priemyselné aplikácie s využitím čiarového kódu. Čiarový kód v skladovom hospodárstve. Sledovanie toku materiálu vo výrobe. Výdajňa a požičovňa náradia. Ďalšie oblasti využitia čiarového kódu, ktoré nesúvisia priamo s tovarovou výmenou, ale súvisia s činnosťou organizácie. Zariadenie pre zber údajov - prenosné terminály so snímačom čiarového kódu.