Systém fungovania zelenej karty - Fekete, Imrich
Zmysel systému medzinárodného poistenia zodpovednosti za škody spôsobené prevádzkou motorového vozidla. Vznik systému zelenej karty a jeho fungovanie. Mnohostranná dohoda o zárukách. Budúcnosť systému zelenej karty.