Systém AMOS - šanca slovenskej ekonomike komplexný informačný systém FPZO je v podmienkach Slovenska nezastupiteľný - Puchovský, Ján
Fond na podporu zahraničného obchodu (FPZO) vybudoval komplexný informačný systém. Zložky informačného systému a služby, ktoré ponúka. Elektronický obchodný systém AMOS spoločnosti GTSystems. Základné funkcie systému AMOS. Projekt inteligentných katalógov prezentujúcich výrobky, ktorý vznikol na základe spolupráce FPZO a GTSystems.