Systémové riešenie problémov ochrany životného prostredia v organizáciách - Krajčí, Ján
Plnenie štátnej environmentálnej politiky v rezorte výstavby a verejných prác Slovenskej republiky. Environmentálny princíp ako jeden zo základných princípov riadenia výroby a distribúcie výrobkov. Normy ISO 14000 a ich rozdelenie. Prínos environmentálneho riadenia podnikov.