VŠFS, nová vysoká škola s finančním zaměřením - Chuchvalcová, Jana
Vysoká škola finanční a správní je ďalšou súkromnou vysokou školou v ČR. Má akreditovaný sedemsemestrálny študijný program s odbormi bankovníctvo, poisťovníctvo, podnikové financie, verejné financie a správa. Príprava na zahájenie prvého akademického roka 2000/2001.