Výklady k novelám zákonov o spotrebných daniach - Šubík, Peter
Výklad k novelizáciám zákonov o spotrebných daniach. Komentár k zákonu č. 339/1999 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 312/1993 Z.z. o spotrebnej dani z tabaku a tabakových výrobkov. Komentár k zákonu č. 340/1999 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 310/1993 Z.z. o spotrebnej dani z piva v znení neskorších predpisov. Komentár k zákonu č. 341/1999 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 229/1993 Z.z. o spotrebnej dani z liehu v znení neskorších predpisov. Komentár k zákonu č. 338/1993 Z.z o spotrebnej dani z uhľovodíkových palív a mazív.