Účtovníctvo pre podnikateľov - Kaletová, Viera
Lekcie účtovníctva: A) Pre začínajúcich podnikateľov: Sprístupnenie základných pojmov ako je "podnik", "majetok podniku", zodpovedanie otázky, ako je zobrazený majetok v účtovníctve a čo je bilančný princíp. B) Pre pokročilých podnikateľov: Účtovanie vyrovnacieho podielu v s.r.o. Príklady na výpočet a účtovanie vyrovnacieho podielu. Nakladanie s uvoľneným obchodným podielom.