Predaj a zisk Plastiky už niekoľko rokov klesajú - Kremský, Peter
Hospodárenie Plastiky, a.s. Nitra v roku 1999. Pokračovanie poklesu predaja a zisku Plastiky v posledných rokoch. Vybrané hospodárske ukazovatele Plastiky. Očakávaný rast ukazovateľov firmy. Jediný pokles je naplánovaný v počte pracovníkov.