Integračné plusy a mínusy - Pinter, Gejza
Otázky dopadov vstupu Slovenskej republiky do Európskej únie na poľnohospodárov a výrobcov potravín. Cenový vývoj - SR a Európska únia. Negatíva a možné pozitíva vstupu SR do EÚ.