Lízing po 1.1. 2000
V súvislosti s prijatím nového zákona o daniach z príjmov došlo aj k niekoľkým zmenám v oblasti zahŕňania nájomného s právom kúpy prenajatej veci do výdavkov vynaložených na dosiahnutie, zabezpečenie a udržanie zdaniteľných príjmov. Konkretizácia zmien v oblasti finančného lízingu z pohľadu dane z príjmov. Praktické príklady.