Novela zákona o správe daní a poplatkov - Benčík, Patrik
Dňa 23. novembra 1999 schválil zákonodarca zákon č. 367/1999 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 511/1992 Zb. o správe daní a poplatkov a o zmenách v sústave územných finančných orgánov v znení neskorších predpisov. Novela zákona reaguje na prijatie nového zákona o daniach príjmov, v ktorom sa zavádza osobitný spôsob zdaňovania príjmov daňovníkov prevádzkujúcich selektívne vybranú škálu živností.