Spokojnosť zákazníka - Mateides, Alexander
Problematika spokojnosti zákazníka v marketingovej teórii. Pojmy uspokojenie a spokojnosť zákazníka. Tímová práca, štýl riadenia a spokojnosť zákazníka. Očakávané a reálne komponenty spokojnosti zákazníka. Spokojnosť zákazníka ako emocionálna reakcia. Alternatívy správania sa zákazníka. Maslowova hierrarchia potrieb. Starostlivosť o zákazníkov. Správanie sa zákazníka (AIDA - Attention, Interest, Desire, Action).